Opdateret den 15. marts 2016

Du kender måske det at du, både som privatperson og som digital professionel, kan få brug for at dele en LinkedIn-update udenfor LinkedIn. Det har i en periode ikke været muligt at finde det direkte link til en update på LinkedIn via en webbrowser.

Men, LinkedIn har endnu engang lavet ændringer – og det betyder, at det siden dette indlægs tilblivelse (igen) er blevet muligt at nappe det direkte link fra en update på linkedin.com.

Det er ganske simpelt og gøres i to korte trin.

  1. Før musen henover tidsstemplet i øverste højre hjørne af den update, du gerne vil kopiere linket til og det bliver til en lille pil. Her dukker ‘Copy link to share’ frem i drop-down-menuen. Klik på denne.Direkte link fra webbrowser
  2. Denne boks dukker frem og linket er klar til at kopiere og dele.Copy update link

Link-napning fra app’en foregår stadig som beskrevet i det oprindelige indlæg herunder.


De tider er (desværre!) forbi, hvor LinkedIn gjorde det muligt at du, på linkedin.com, kunne nappe et direkte link til en update ved at klikke på et time stamp.

Jeg har derfor fundet en lille hurtigt hack, som jeg gerne vil dele med jer.

Det hele foregår via af iOS-app’en (det siges, at samme kneb kan klares fra Android-app’en).

  1. På en update tappes på share-ikonet og derefter på ‘Email Link to this Update’.Email Link to this Update
  2. I den mail, der bliver autogenereret, får du det direkte link vist lige under teksten ‘Original Post:’ – lige til at kopiere og paste.

Kopier link fra den autogenererede mail

Ved at lade som om du vil maile en update, får du altså mulighed for, på en rimelig simpelt måde, at nappe det direkte link.

LÆS OGSÅ Guide: Sådan liker du en LinkedIn-update som privatperson, hvis du er admin

Jeg har endnu ikke fundet en måde at gøre det på via en webbrowser, men hvis du kender til en, så del den meget gerne i kommentarfeltet.

Red.: Dette indlæg blev oprindelig publisheret den 25. februar 2016, men er siden blevet genudgivet med opdateret indhold.

One thought on “Guide: Sådan linker du direkte til en LinkedIn-update”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *